a

Despre Noi

body_factory_sala_01Body Factory s-a născut din dorința de a crea un loc special și complex pentru activitati sportive, care să corespundă nevoilor întregii familii, unde atât copiii cât și părinții pot face mișcare în acelasi timp și aceleași condiții. MUNCA noastră este rodul multor ani de experiența în domeniul sportului de performanță combinati cu ideile noastre, rezultatul fiind raportat la cerințele dumneavostră.

De ce sa alegi body factory?

Sala se încadrează în standarde internaționale de calitate care este situată în cel mai mare cartier din orașul Tărgu-Mureș, într-un ambient plăcut și liniștit.
V-am pus la dispoziție o sală multifuncțională, oferind o varietate largă de antrenamente, din care puteti alege după bunul placul și în funcție de nivelul de pregatire pe care il aveți.

Singura sală de sport din oraș care oferă:

  • 2 săli goale pentru programe de grup precum aerobic, zumba, pilates, yoga etc. echipate cu saltele aderente de calitate și steppere performate
  • saună cu o capacitate de aproximativ 13 de persoane
  • body building
  • sală de fitness dotată cu aparate de ultimă generație marca Technogym
  • o zonă de relaxare unde se pot servi băuturi de diferite feluri, dar și suplimente nutritive

Noi punem preț pe igiena și sănătatea dumneavostră, de aceea am ales pardoaseala ceea mai profesională, unică în oraș 4m® Romania.

Aparatele din zona de fitness sunt exclusiv marca Technogym.

Sala este situată pe Bulevardul Pandurilor nr. 3 din Târgu-Mureș, într-o zonă liniștită, in mijlocul unui cartier prietenos.
Clădirea (sala) are aproximativ 1500 mp, cu zone separate pentru fiecare activitate.

De ce l-am botezat Body Factory?

Numele nu a fost ales la intamplare, el reflecta marimea si spatiul pe care il oferim.
Sala este supraetajată, la subsol va oferim un spatiu de 500 m2 unde se pot face antrenamente multifunctionale pornind de la box, TRX, antrenamente gen body buiding și o saună de calitate cu capacitate de 13 locuri.
La etajul I se află intrarea principală, cu o recepție, la acest nivel aflandu-se și sala de fitness, cu aparate marca Technogym, plus 2 săli de aerobic.